Marketing & Communicatie

Virtùmedia verricht allerlei (marketing)communicatiediensten. Van het schrijven van (web)teksten tot het verzorgen van een volledig (marketing)communicatietraject.

Tekstschrijven

Dit procedé passen we zowel toe op bestaande teksten (die we zo herschrijven dat ze een wereld winnen aan effectiviteit), als op ruw materiaal dat we na een verkennend gesprek en – wanneer nodig – wat onderzoek omtoveren tot een verzorgde, heldere, pakkende tekst.

Neem vrijblijvend contact op

En meer

Wij maken producten. En die producten vermarkten we. Dat we dat goed kunnen, leren de cijfers. De abonneeaantallen van onze tijdschriften stijgen, net als de bezoekersaantallen van onze websites en de oplagen van de boeken, dvd's en cd's die we aan onze lezers verkopen.

Hoe doen we dat? We verzinnen een concept, toegesneden op de doelgroep die we willen bereiken, en werken het uit. Soms is het resultaat een advertentie, soms een flyer, een brochure of een direct mail, een andere keer een e-mailing, een website of een actie op sociale media gokkasten, meestal is het een combinatie van (enkele van) die elementen.

Met andere woorden: wij zijn ons eigen communicatiebureau.

En als u dat wilt, worden we het uwe.

Neem vrijblijvend contact op

 

uitgelicht

www.wandelmagazine.nu

 

www.schrijvenonline.org